Energetische financiële coaching

Geld en spiritualiteit, twee totaal verschillende werelden die op het eerste blik niets met elkaar te maken lijken te hebben. Ware het niet dat de blauwdruk van al wat op aarde is ligt op energetisch niveau. Wanneer je op spiritueel niveau nog niet zo ver bent geopend om dat te kunnen ervaren dan is dit gegeven misschien moeilijk te bevatten maar er zijn steeds meer mensen die dit intuïtief aanvoelen.

Geld als energetisch ruilmiddel

Geld is een ruilmiddel voor energie op allerlei niveaus. Zo ruilen we arbeid voor geld en kopen daarmee wat we nodig hebben of ons plezier verschaft. Als we daarbij onvoldoende rekening houden met onze gezondheid, wensen en behoeften dan levert dat stress op en worden we uiteindelijk fysiek ziek of krijgen een burn-out. Feitelijk hebben we dan onze fysieke, mentale of emotionele levensenergie verkocht voor geld. Op korte termijn lijkt dit geluk en succes te brengen maar uiteindelijk word je er niet echt blij van.

Energetische geldblokkade

Met geld kunnen mensen in de materie manifesteren wat de ziel op etherisch vlak doorleeft. Verstoringen in het menselijke energieveld zorgen ook voor blokkeringen in de materiële situatie van betreffende persoon. Deze zelf gecreëerde werkelijkheid is direct of indirect het gevolg van diens eigen emoties, intenties, gedachten, handelingen en eerder gemaakte keuzes. Daarom is het niet verstandig om voornamelijk te focussen op de feitelijke financiële (probleem)situatie maar is het beter om eerst te proberen inzicht te verkrijgen in de achterliggende energetische blokkades en deze te verhelpen.

Universele energie laat geld weer stromen

Door zonder angst op een integere manier te leren omgaan met geld en dit ten dienste te stellen aan de levenstaak of doel van de ziel, verdwijnen energetische blokkades en kan de geldenergie weer vrij stromen. Gewenste materiële omstandigheden vergemakkelijken het beleven van een gezonde emotionele, mentale en fysieke leefwereld. Dit geldt ook vice versa. Uiteindelijk heeft stromende geldenergie, vanuit zijn verbindende functie als ruilmiddel, een positieve uitwerking op het algeheel welbevinden en geluksgevoel van de mens.

Holistische financiële coaching

Door het combineren van financieel advies met paramedische therapieën en wetenschap uit de toegepaste psychologie, kan Lifedesign4u op holistisch niveau adviseren, emotionele/energetische blokkades opsporen en behandelen en jou daarnaast ook praktisch terzijde staan bij het oplossen van financiële problemen en/of het creëren van de gewenste materiële omstandigheden. Dit gaat niet vanzelf en wij kunnen niet toveren. Je bent zelf de wandelaar op je eigen levenspad. Lifedesign4u kan je met een excellent financieel plan onderweg een goede navigatie en een stevige wandelstok bieden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s