Stem vandaag nog af op de juiste zender

room-2559790_1920Mensen zijn van nature geneigd om hun aandacht te richten op innerlijke slecht-nieuws-uitzendingen en zetten het geluid dan graag een tikje harder om zichzelf goed te kunnen horen. Negatieve informatie wordt al snel uitvergroot en overschreeuwt de mooie berichten en gebeurtenissen die er ook zijn. Mensen nemen slecht nieuws vaak akelig serieus en raken verblind waardoor zij prachtige kansen en oplossingen die voor hun voeten liggen niet meer kunnen of willen zien.

Wie of wat neem jij serieus?

De nare en de mooie berichten worden op verschillende innerlijke frequenties gelijktijdig uitgezonden. Jij bepaalt zelf naar welke zender je blijft kijken, al kost het soms veel moeite om over te schakelen of de innerlijke tv een tijdje uit te zetten. Waar richt jij je aandacht op, de angstige risico’s of de kansen? De keuze voor de juiste frequentie is namelijk heel belangrijk, want dat is exact wat jij in de toekomst voor jezelf gaat creëren.

Er zit een knop op je tv, die helpt je zo uit de puree
(uit: Doris Day van Doe Maar)

Vervelende informatie kan heftige emoties en niet-helpende gedachten losmaken. Als je in zo’n situatie zit dan is zaak om eerst de emoties te kalmeren en het denkende brein stil te leggen. Veel mensen vinden dan hun heil in bijvoorbeeld mediteren, het luisteren naar rustgevende muziek of het maken van een stevige wandeling in de natuur. Zodra het stil wordt in je hoofd stel je jezelf de kernvraag waarop je een antwoord wenst. Laat het vervolgens los en de oplossing komt…

Kies jouw favoriete zender

Persoonlijke groei gaat, net als lichamelijke groei, in meerdere fasen van ontwikkeling en rust die elkaar opvolgen. Tijdens een emotionele groeispurt kun je flink last krijgen van groeistuipen. Het loslaten van het oude doet pijn en het nieuwe onbekende maakt angstig. Bedenk dan altijd dat je dit proces al vaker hebt doorlopen en jezelf daardoor hebt ontwikkeld tot degene die je nu bent.

Pijn doet groeien en groeien doet pijn. Door groeipijn te accepteren en het proces zijn werk te laten doen blijf je afgestemd op jouw positieve kanalen. Je houdt je eigen levensdoel voor ogen en komt bij je diepere wensen en verlangens. Wanneer je dit levensspel durft aan te gaan dan ben je tot grote creaties in staat die jouw stoutste verwachtingen overtreffen. Dus schakel jouw innerlijke medium vandaag nog over naar de juiste frequentie en start met het creëren van jouw nieuwe toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s